News

We have puppies

Naša Ola nas je razveselila z leglom desetih mladičkov, sedmih samičk in treh samčkov.

Vsi so zdravi in lepo obarvani, vzrejni referent je z njimi zelo zadovoljen. 

F litter is celebrating second birthday on Feb. 2n

Vsem našim mladičkom F legla želimo

takole slastno torto,

pa tudi srečno, zdravo in dolgo življenje ob nogah svojih dragih ljudi!

Psarna Bernieshine

Bernieshine Kennel in Grosuplje

Adis in Berry sta sodelovala na tradicionalni prireditvi "Grosuplje v jeseni!", ki oznanja v sosednji občini konec poletja. Prijaznemu vabilu župana se vedno odzovemo tudi kot člani Slovenskega kluba za bernske planšarske pse in tudi letos je Adis s svojim vozičkom požel nedeljeno navdušenje, za njim pa tudi preostalih šest sodelujočih bernijev.

Naša Ola je morala tokrat zaradi materinskih dolžnosti seveda ostati doma.

Puppies of Ola are growing fast

Danes so Olini mladički stari komaj pet dni, vendar že segajo proti tisočici - tehtajo že skoraj 1000 gramov, njihova mama jih namreč pridno hrani in neguje, seveda pa ji pomagamo tudi sami. Vsi so živahni mali zadovoljneži in najlepše jih je opazovati, ko se pretegujejo s polnimi trebuščki.

Več fotografij v albumu!

Ola's first litter is on the way

Četica Olinih mladičkov je danes pokukala na plan. Kljub temu, da porod še ni pri kraju, je videti, da je Ola skrbna mama in mladički črvsti in zdravi, skratka "lepi kot slike". O poteku dogodkov bomo poročali...

The litter of Ola is on the way

Pričakovanja in želje so z včerajšnjim dnem malce bolj stvarne: naša veterinarka, ki skrbi za reprodukcijo, je potrdila, da Ola prav zares pričakuje mladičke.

Skupaj z vsemi, ki čakate svoje Bernieshine bernčke, se od srca veselimo!

Adis Bernieshine successful again

Na razstavi Bled I 2013 je v soboto, 15. junija Adis v BIS osvojil 3. mesto v razredu veteranov. Kljub dopolnjenim osmim letom je še vedno v odlični kondiciji, kar je bilo očitno všeč tudi sodnikom.

Specialty of our BMDC more than successful

Klubska specialna razstava, ki je potekala na prvo junijsko soboto na Gradišču nad Stično, je prinesla tudi lepe uspehe za naše bernije.

Adis je postal veteranski klubski prvak.

Blueberry Bernieshine je postala klubska prvakinja.

Seveda pa smo zmagali brez konkurence tudi pri parih in vzrejnih skupinah!

 

 

 

Ola at the Dog Show CAC Barje

Naša Ola je po dolgi zimi spet nastopila na razstavi, tokrat na državni razstavi CAC Barje 2013. Sodnik Andras Polgar (CZS) ji je dosodil odlično oceno, za povrh je domov v razredu vmesnih odnesla še CAC.

Ola participated in CACIB Celje

Ola je v soboto, 8.12.2012 nastopila na mednarodni razstavi CACIB Celje 2012 in sodnik August de Wilde ji je dosodil odlično oceno v razredu vmesnih ter CAC in R CACIB.

 

Browse the archive:

CACIB VRTOJBA Dog Show , CACIB KOPER I Dog Show , Our Cellina went over the rainbow , Enjoy spends his vacations in Sticna , Eroica on vacation , Fatal Beauty was fatal for Mojca , We are celebrating , Our puppies are leaving home one by one , Big family’s photos , The loveliest spectacle , Finally the puppies were here ,